E-felvételi

Az elektronikus felvételi a felsőoktatásba történő jelentkezés és a felsőoktatási felvételi eljárás alatti ügyintézés online változata. A felületet a Felvi.hu-n (www.felvi.hu) történő regisztrációt követően bárki elérheti. Amennyiben a jelentkező már regisztrált, akkor nincsen szükség újbóli regisztrációra.
Fontos, hogy az e-felvételizők rendszeresen nézzék a felsőoktatási felvételi eljárás alatt e-mail postafiókjukat, hiszen hivatalos értesítések, felszólítások, tájékoztatások érkeznek oda! 
A felvételi korszerű és egyszerű módja az E-felvételi,amelynek segítségével egyszerűen, biztonságosan az interneten adható be a jelentkezés. Az elektronikus felvételi nagy előnye, hogy a rendszer kiszűri az olyan hibákat, amelyeket kitöltés közben a papíron jelentkezők meglehetősen nagy számban vétenek.

Az interneten a kitöltőket súgók, útmutatók, üzenetek, keresők segítik, az automatikusan érvényesíthető korrekciókat pedig begépelés után a rendszer saját maga elvégzi. Ha a hiba érdemi - de ellenőrizhető és informatikailag kezelhető -, arról az e-felvételiző értesítést kap. Az e-felvételi tehát nem engedi meg a hibás űrlapkitöltést.

Dokumentumkezelés»»

(forrás: www.felvi.hu)